Sastojci
Biskvit:
Krema:
- 500 g svježeg kravljeg sira
- 1 vrećica pudinga od vanilije (prašak)
- 100 g šećera u prahu
Priprema
Biskvit:
Odvojite žumanjke od bjelanjaka. Žumanjke pjenasto miksati sa 90 g šećera, miksajući dodati vodu i ulje.
Bjelanjke istući u čvrsti snijeg te dodati ostatak šećera (90g) i dobro izmiksati. Drvenom kašikom bjelanjke lagano umiješati u smjesu od žumanjaka.
Brašno, prašak za pečenje i kakao izmiješati i dodati u smjesu od jaja i sve nježno promiješati.
Kalup nauljiti ili obložiti papirom za pečenje, položiti bisvkit i izgladiti površinu.
Priprema kreme:
U zdjelu staviti kravlji sir, puding od vanilije i šećer te sve izmiksati u glatku kremu.
Uzmite tuljac za ukrašavanje torti ili vrećicu (kojoj će te odrezati vrh) napunite kremom i pravite na biskvitu kvadratiće od sira.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva od 30 – 35min.
www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar