Kako spremiti kajganu.
Izmutite jaja i vrhnje, posolite i popaprite.
U tavi otopite maslac i nekoliko minuta prodinstajte luk. Dinstanom luku dodajte sitno narezanu crvenu papriku i nastavite dinstati 1-2 miute. Luku i paprici dodajte izmućena jaja.Sve konstantno miješajte, dok jaja ne dobiju željenu tvrdoću. Kajganu servirajte sa svježom rajčicom. Uživajte.
U tavi otopite maslac i nekoliko minuta prodinstajte luk. Dinstanom luku dodajte sitno narezanu crvenu papriku i nastavite dinstati 1-2 miute. Luku i paprici dodajte izmućena jaja.Sve konstantno miješajte, dok jaja ne dobiju željenu tvrdoću. Kajganu servirajte sa svježom rajčicom. Uživajte.
Sastojci:
Jaje 2 kom
Luk 40 g
Paprika 40 g
Maslac 40 g
Vrhnja 0.5 dl
Sol i papar po želji
Luk 40 g
Paprika 40 g
Maslac 40 g
Vrhnja 0.5 dl
Sol i papar po želji
Vrijeme pripreme: cca 10 minuta
Zahtjevnost: jednostavno
Zahtjevnost: jednostavno
http://receptizasvakidan.com/
Nema komentara:
Objavi komentar